kleinbouw

U wilt ruimer wonen maar niet verhuizen? Overweeg eens een uitbreiding van uw huidige woning! Wij zijn de specialist op het gebied van kleinbouw. Een serre, velux dakramen, carport, tuinhuis of aanbouw; er zijn vaak meer mogelijkheden dan u zelf dacht. Uiteraard beginnen we met een gedegen plan aan de hand van uw wensen, we denken daarin graag met u mee. Vervolgens adviseren wij u bij de aanvraag van een eventuele bouwvergunning en natuurlijk verlopen de bouwwerkzaamheden zoals u van ons gewend bent: Netjes, vakkundig én binnen de afgesproken tijd!

montage

Kasten, meubels, keukens, schappen, rekken, verlichting, tuinhuisjes….
Veel van dit soort zaken moeten na aanschaf in elkaar gezet worden.
Heeft u weinig tijd of ziet u er tegenop om zelf aan de slag te gaan?
Laat een ervaren monteur van Ledderhof Onderhoud de montage verrichten: Snel, netjes en degelijk.
Onze monteurs kunnen ook elektrische aansluitingen verzorgen, wel zo veilig en u heeft er geen omkijken naar!

onderhoud

Elk pand heeft regelmatig onderhoud nodig. Door hiermee niet te lang te wachten voorkomt u kosten in een later stadium. Deuren en kozijnen kunnen ons volledig worden gerenoveerd en voorzien van hang en sluitwerk. Hang en sluitwerk behoeft ook regelmatig onderhoud. Zo blijft een optimale werking gegarandeerd. Bovendien houdt u daarmee ongewenst bezoek beter buiten de deur! Een complete renovatie van bijvoorbeeld een keuken of badkamer kunt u gerust aan onze vakmensen overlaten. Heeft u zelf al een idee of bent u op zoek naar creatieve oplossingen? Wij helpen u graag op weg. Een op elkaar ingespeeld team van schilders, tegelzetters en loodgieters zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe badkamer of keuken. Wij plannen de renovatie in overleg met u en maken duidelijke afspraken. Bovendien zorgen we ervoor dat alle benodigde materialen tijdig worden geleverd. Zo voorkomen we dat de verbouwing dagen stil ligt.

woningbeveiliging

Timmerbedrijf Ledderhof Onderhoud is een montagebedrijf van topklasse voor hang- en sluitwerk. Er is bij u ingebroken? Sloten stuk? Deuren geforceerd? Geen nood! Wij voorzien uw pand binnen 24 uur van nieuwe cilinders of andere noodvoorzieningen. Woningbeveiliging houdt meer in dan het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk. Wij brengen kwetsbare plekken in kaart, maken een beveiligingsplan en adviseren u vervolgens over de mogelijkheden. Daarin worden ook opties als brandpreventie en elektronische alarmsystemen meegenomen.

U ziet het zelf, onze diensten zijn uitgebreid en altijd op maat. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.